mandag 19. mars 2012

Grenlandsforfattere på Skien bibliotek

Torsdag 22. mars kl. 19.00.


Tor Åge Bringsværd: Slipp håndtaket når du vrir

Dag Kullerud: Syk i hjertet

Bernt Rougthvedt og Terje Emberland: Stormlaget

Åshild Thune: Skulptøren

Forfatterne vil fortelle om sitt forfatterskap og lese fra sine bøker.
Det blir mulig å kjøpe bøkene.

Vi ønsker alle velkommen til en hyggelig kveld.
Gratis adgang.

Slik presenteres bøkene på forlagenes nettsider

Tor Aage Bringsværd: Slipp håndtaket når du vrir
En varm fortelling om vennskap og kjærlighet over alle grenser.Men samtidig en samfunnssatire i tradisjonen fra Gullivers reiser og Nils Klim – en burlesk reise mellom flere virkeligheter, og hvor svarte hull kan flytte oss fra Her til Der på et skremt blunk!








Dag Kullerud: Syk i hjertet


I en alder av 48 år hadde Dag Kullerud allerede fått blinkende rødt lys: Han røykte, jobbet for mye, spiste fet mat, drakk ofte øl, og hadde mange bekymringer. Han kjente smertene i brystet. Men han tok det ikke alvorlig. En dag falt han om. Han var minutter fra døden, reddet av en rask ferd til Ullevål Sykehus. I dag lever Dag Kullerud litt annerledes, men han lever godt! Den nysgjerrige journalisten ville finne ut hva som egentlig hadde skjedd med hjertet hans. I Syk i hjertet foretar han en studietur i menneskets viktigste muskel, den som gir oss liv. Med utgangspunkt i landets ekspertise forteller han hvilke medisiner og medisinsk hjelp som finnes, og hva som må til for å holde seg frisk. Han gir en lettfattelig oversikt over hva forskningen viser, hva slags medisinsk hjelp og hvilken type rehabilitering som hjelper. Dette er en selvhjelpsbok, for å forstå sitt eget eller sin kjæres syke hjerte.

Åshild Thune: Skulptøren
Billedhugger Andreas Frank bor på Nesodden med sin dovne, frodige og departementale kone Maude. Drømmen hans er å forme Den Perfekte Kvinnen - Kvinnen som ikke er.Henne finner han i den stemmeløse Linda Gabrielsen. Gjennom sterke karakterer, gjemte familiehemmeligheter og humor, blir historien fortalt. En historie som favner mange menneskeskjebner som sys sammen på en underfundig måte.






Bernt Rougthvedt og Terje Emberland  

 Forfatterduoen har nok en gang tatt utgangspunkt i virkelige hendelser, blandet storpolitikk, anekdoter og guttestreker, og skapt en drivende god krim fra en tidsepoke de kjenner bedre enn noen andre.

Boka er nominert til Rivertonprisen 2012!
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar