lørdag 7. januar 2012

«HOKUS-POKUS!»
TRYLLESHOW FOR BARN

Skien bibliotek
ønsker velkommen til et trylleshow med
Davido lørdag 14. januar kl.13.00.

Dette er en forrykende magisk og morsom forestilling som er lagt opp spesielt for de minste barna, men som også mammaene og pappaene vil fryde seg over. Her er det nemlig trylling i hendene på en tidligere verdensmester!
Davido tryller med hvite duer og barna får komme frem og assistere i enkelte tryllenumre.  Dessuten er Davido buktaler: Med det kan han få klovnedokka si til å snakke «av seg selv» og den sier akkurat hva den vil! For eksempel sier klovne-dokka at Davido jukser, og det blir ikke tryllekunstneren særlig blid over å høre. Men barna fryder seg!  Tilslutt tryller Davido frem en hvit kanin som alle barna får klappe.
Gratis adgang.

Davido, eller Bjørn David Fevåg som han egentlig heter, har vært tryllekunstner på heltid i mer enn 20 år. Davido er oppvokst på Ski, men bor nå i Oslo. Han reiser land og strand rundt med sine populære barne- og familieforestillinger. Tidligere har Davido både vært Verdensmester i Scenemagi og i «Manipulasjon» (fingerferdighetstrylling).

Han er i Guinness Rekordbok som Verdens raskeste tryllekunstner med 64 triks på 4 minutter!  Davido har også skrevet “Davidos Tryllebok”.

Se Davido tryller
Davidos nettside

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar