onsdag 18. januar 2012

Magisk time på Skien bibliotek


Det var stor stemning og ”stinn brakke” på Skien bibliotek da tryllekunstneren Davido besøkte biblioteket med trylleshowet ”HOKUS-POKUS” på lørdag 14. januar. Rundt 140 tilskuere var møtt fram. Det ble trangt om plassen i aviskroken, men der det er hjerterom er det husrom! Det virket som om alle var fornøyde med forestillingen.

Til barnas store forbauselse helte Davido melk opp i en avis, men melka rant slettes ikke ut igjen. Derimot fløy det ut en hvit due!

Begeistringen ble ikke mindre da han begynte å snakke med klovnedokka si. Dokka svarte bare ja på alt Davido spurte om, helt til han stilte det obligatoriske spørsmålet: Kan du ikke si annet enn ja? Selvsagt svarte dokka nei. Og barna lo, selv om tryllekunstneren ikke var like begeistret.

Mer moro fulgte.  Barna selv fikk hjelpe til med tryllingen. Dette er alltid vellykket.
De behandlet bankkort, mynter og paraplyer med den største selvfølgelighet.

Den ene duen etter den andre ble tryllet fram ut av fargerike tørklær.
Duene ble satt i et bur. Davido dekket buret med et teppe og gav alle beskjed om å rope hokus – pokus tre ganger. En medhjelper fra publikum slo deretter på buret med tryllestaven. SIMSALABIM!
Da teppe forsvant var duene blitt til en kanin!
Det gikk et forbløffet ”åhhhhh”gjennom salen.

Hvordan han fikk det til skjønte ingen, og hvor duene er vet bare Davido!
Både duene og Davido ser vi mer enn gjerne igjen!

1 kommentar:


  1. Ekte kjærlighetsspell Caster Dr.Obodo. Staver for å tiltrekke kjærlighet, Stopp skilsmisse, Ekteskapsstaver, Ta tapt kjærlighet, Penger og velstående staver, Beskyttelsesformer, Staver til ..Kontakt informasjon
    E-post: templeofanswer@hotmail.co.uk
    Ring, Viber og whatsapp +2348155425481

    SvarSlett